joi, 9 august 2012

mi-e dor

Nu am certitudinea data de un specialist. dar sufletul meu striga de durere si dor dupa cel pe care-l vad langa mine in fiecare zi, suferind... suferind de pierderea utilitatii, de ura, de neintelegere, de pesimism si nesansa. Mi-e dor de caldura si dulcele unei relatii frumoase, de siguranta pe care ti-o da increderea in celalalt. Imi slabeste increderea in dragostea noastra. nu ar trebui sa se intample asta, mai bine zis , poate nu s-ar fi intamplat daca vedeam ca nu glasul lui ci altceva a cauzat relele. ceva ce nu+i apartine si ceva ce nu+mi era cunoscut. stiu... rabdare de fier... dar se cam moaie fierul ala.

Mi-e dor sa-mi ceara sfatul si sa-i cer sfatul, mi-e dor sa-l strang in brate, mi-e dor sa-l musc de f..d, mi+e dor sa ne tinem de mana, mi-e dor sa-mi pun capul pe pieptul lui, sa ma simt in siguranta si ocrotita.

il vreau pe EL, el al meu. mi-e dor sa stiu ca contez pentru el, sa-i placa ceea ce fac... Mi-e dor sa-mi fie drag sa fac ceva pentru el. Da, inca le fac cu rabdare, cu responsabilitate, cu gandul ca o fac pentru el si pentru noi 2, pentru noi 3.. dar e diferit fata de a face ceva cu drag, cu iubire, cu sentimentul ca acel lucru pe care-l faci va face sa creasca lucururile bune. am sentimentul ca ceea ce fac acum le fac ca sa nu mi se naruie restul de lume, a mea si a lui, separat. pentru ca e ceva timp de cand nu mai e lumea noastra a amandurora si una singura.
mi+e dor sa fim NOI una.

Doare iubirea asta, are multe bube... sper sa nu ramana cicatrici prea adanci. sper sa se regenereze cu flori de portocal, ce e nou sa infrumuseteze si nu sa slabeasca
Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.